Fun

Collect moments not things

Het leven is te kort om de dagen ongemerkt voorbij te laten gaan. Doe elke dag wat leuks en geniet. Het hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Een wandeling op het strand, een picknick in het park of sleetje rijden in de winter kunnen je heel gelukkig maken. Op deze Fun pagina vind je tips voor leuke activiteiten en uitjes.

Breakfast at the beach

Geen zin om op zomerse dagen in de file te staan richting de kust? Sta vroeg op en ga ontbijten op het strand. Er is dan nog volop parkeerplek en het strand ligt er nog stil en verlaten bij. Niets heerlijker dan je dag zo te beginnen. De meeste strandtenten zijn tussen 9 uur en half 10 open en serveren een heerlijk ontbijtje voor circa 10 euro. Maak daarna een lange wandeling langs de vloedlijn (met of zonder hond) om de calorieën weer te verbranden. In het voor- en najaar kan je dit trouwens ook doen, want in Bloemendaal en Zandvoort zijn meerdere strandtenten het hele jaar door geopend.

 

San Blas in Bloemendaal

Ieder weekend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar met chocoladebroodjes, croissants, diverse broodjes metbeleg, eitjes, yoghurt met granola, koffie, thee en vruchtensappen voor €12,50 (kinderen €7,50).

 

Tijn Akersloot in Zandvoort

Geniet van Tijns ontbijtje: een vers croissantje met heerlijke jam, oerbrood met boerenkaas, yoghurt met fruit en granola, een glas verse jus en thee of koffie voor € 9,50.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)